Dienstag, 31. Januar 2012

Ειδοποίηση Google - Ειδήσεις

Ειδήσεις6 νέα αποτελέσματα για Ειδήσεις
 
Υεμένη: 6 μέλη διεθνούς οργάνωσης αρωγής απήχθησαν
Εξπρές
Έξι μέλη διεθνούς υπηρεσίας αρωγής, τέσσερις ξένοι και οι δύο οδηγοί τους από την Υεμένη, απήχθησαν σήμερα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Σαναά από ένοπλα μέλη μιας φυλής, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας SABA.
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »
Λάκης, the Muppet
News247.gr
... την μορφή του Λάκη Λαζόπουλου θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, ενώ στην εκπομπή «Ελένη» την ίδια ημέρα προβλήθηκαν για πρώτη φορά τα teaser της εκπομπής τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα Muppets.
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »
Δείτε το Λαζόπουλο σε… Muppet!
Newsit
... ντεμπούτο του Muppet με την μορφή του Λάκη Λαζόπουλου θα πραγματοποιηθεί απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από τις φωτογραφίες ο Muppet Λάκης θα προσφέρει για ακόμα μία φορά πολύ γέλιο με τα σχόλιά του.
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »

Newsit
La Vera Costanza
News247.gr
Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Dailymotion σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε Live την μουσική παράσταση "La Vera Costanza". Η μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Elio De Capitani, από την Όπερα της Λιέγης θα ξεκινήσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδος).
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »
Baroin: Ολοκλήρωση PSI ως το τέλος της εβδομάδας
Euro2day
Η συμφωνία ανάμεσα στους ιδιώτες πιστωτές και την Ελλάδα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ανέφερε την Τρίτη ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Francois Baroin, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων. "Πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα ...
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »

Euro2day
Το Ιράν κατασκεύασε νέο μη επανδρωμένο εναέριο οχήμα (UAV)
Tvkosmos.gr - Ρόδος - Δωδεκάνησα - Κόσμος. Ειδήσεις και (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
Ιρανοί επιστήμονες κατασκεύασαν ένα νέο μη επανδρωμένο εναέριο οχήμα (UAV) το "A1″, αναφέρει το Mehr News . Το Α1 μπορεί να πετάξει μέχρι και 10.000 πόδια ύψος και να μεταφέρει περίπου 5 kg φορτίο για δύο ώρες. Αυτό το UAV είναι εξοπλισμένο με ...
Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα »


Αυτή η σε πραγματικό χρόνο Ειδοποίηση Google σάς παρέχεται από την Google.

Διαγραφή αυτής της ειδοποίησης.
Δημιουργήστε μια άλλη ειδοποίηση.
Διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σας.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen